jubileumstopp 1

Dette nettstedet vises nå i skjermtilpasset versjon. Hovedmenyen finner du sammentrukket under symbolet oppe til høyre.

lotusdame150MediYoga er et rolig alternativ og passer for deg som er under rehabilitering etter skade eller utbrenthet. Du vil også ha glede av Mediyoga om du ønsker en mindre fysisk og mer meditativ time. Timen inneholder gode øvelser for å myke opp i rygg og nakke. Mye av programmet utføres med lukkede øyne og oppmerksomheten vendt innover.

En grunnleggende tanke i medisinsk yoga er; ”Sykdom er symptom på en underliggende ubalanse. For at en genuin helbredelse skal kunne skje, må alle deler; kropp, sinn og sjel, inkluderes.” Medisinsk yoga handler om, på ulike måter, å gjenskape balanse i disse delene.

Siden Danderyds sjukhus i Stockholm tok i bruk MediYoga til sine hjertepasienter i begynnelsen av 2010 som første sykehus i Skandinavia, har et voksende antall sykehus, legesentre og andre helseenheter med offentlig avtale lært opp sitt personale og tilbyr MediYoga til forskjellige pasientgrupper.

Medisinsk yoga er:

  • Et kraftfullt redskap mot stress, utbrenthet og andre ubalanser.
  • Enkelt å anvende hjemme, i hverdagen, underveis og på jobb.
  • Bruker ulike konsentrasjonsteknikker for å skape avspenning i kropp og sinn.
  • Meditasjon er en viktig del av medisinsk yoga

herbs250Hva du spiser og hvordan du føler deg henger nøye sammen, både fysisk og psykisk. Spiser du sunt og rent, sparer du kroppen for unødige belastninger og får mer energi og motstandskraft. Bare det å vite at maten har et renest mulig opphav - både etisk og fysisk - gir velvære.
Her finner du en rekke oppskrifter du kanskje har lyst til å prøve.
Lykke til fra Ellen.

Se alle oppskriftene her.