fbpx

Det er ingen aktivitet i Yogahuset 14.-18. juni, grunnet ferieavvikling.

Hendelser for
Tirsdag, 3. Mars 2020
17:00
 • Yoga 3 tirsdager 17:40 med Ellen Midtsæter

  3klovner800Yoga 3 er for videregående med lang yogaerfaring og god fysisk form. Utfordringene er større på flere plan.
  Yoga handler ikke bare om å være myk og sterk fysisk. Når du har kommet til dette nivået, forventes det at du er innstilt på å utfordre dine grenser også når det gjelder konsentrasjon, ro og tilstedeværelse. Yoga er så mye mer enn det fysiske. Etter hvert begynner du å se at yoga er en måte å leve på og at det vi gjør på yogamatta er en øvelse i å takle de utfordringer vi møter i hverdagene våre, utenfor matta.
  Timene inneholder dynamiske serier hvor du får utfordret både pust, koordinasjon, balanse, smidighet, styrke og utholdenhet. Pusteøvelsene blir flere og mer avanserte og vi inkluderer ofte mantrasang, dybdeavspenning og meditasjon.
  Varighet 120 minutter.

  klokke 50Også tilgjengelig som drop-in

  Første gang: Tirsdag, 14. Januar 2020 kl 17:40-19:40 Siste gang: Tirsdag, 10. Mars 2020

20:00
 • YinYoga tirsdager 20:00 med Ellen Midtsæter

  bananaYinYoga passer for alle, og inneholder øvelser som gjør deg mer åpen og bevegelig. En rolig time hvor vi etter myke oppvarmingsøvelser hviler 3-5 minutter i sittende eller liggende stillinger. God tid til fordypning og ro både kroppslig og mentalt.
  YinYoga er basert på taoistisk filosofi og praksis; Tao, yin og yang. Vi påvirker den dype muskulaturen, bindevev og ledd. I bindevevet finner vi kroppens energibaner (meridianene som livskraften strømmer gjennom). Når disse stimuleres, vil energien i meridianene flyte bedre. Dette vil positivt påvirke vår helse, både fysisk, mentalt og emosjonelt.
  Oppmerksomhet på pusten er en viktig del av praksisen. Dyptgående og rolig pust senker produksjonen av stresshormoner, som igjen bidrar til økt ro i både kropp og sinn.
  YinYoga kan lære oss å finne ro, ettergivenhet og tålmodighet. De dype strekkene kan også øke vår evne til å tåle ubehag og motgang. Gjennom timene holdes en meditativ tilstand ved å stadig vende oppmerksomheten til øyeblikket og det som skjer her og nå. På den måten oppnår vi avspenthet og sinnsro som på sikt vi føre til økt overskudd.
  Varighet 90 minutter.

  klokke 50Også tilgjengelig som drop-in.

  Første gang: Tirsdag, 14. Januar 2020 kl 20:00-21:30 Siste gang: Tirsdag, 10. Mars 2020