fbpx

hjemmeyogaYoga der du er, fra kr 250 til 499 per måned!

Vårt OnlinePass gir deg tilgang til:

 videotekVideoteket med video- og lydprogrammer. Her kan du velge mellom ulike nivåer, varighet og programtyper. Dersom du bare har et kvarter til rådighet, finner du et program som passer deg. Ønsker du en lang yogaøkt, har du mange å velge mellom.

livestreamUkentlig direktesending av yogaklasse (minst 4 sendinger i måneden). Sendingene veksler mellom rolige og dynamiske klasser. Sendingene er tilgjengelige i 48 timer, så du trenger ikke følge direkte om tidspunktet ikke passer deg.

1.999
for 6 Måneder
Velg periode:

Kortkurs

klokke 50Kortkurs (temakurs) arrangeres én dag, eller over flere sammenhengende dager, og gir anledning til fordypning i et avgrenset tema.

De kan være en fin inngang til yoga, et nyttig supplement til din yogapraksis, eller en åpning til noe nytt og ukjent.

Temaene omfatter fysiske øvelser, meditasjon, yogasang, healing og mer. Enkelte varer et par timer, mens andre går over flere dager.

Se kortkurs

Seriekurs (semesterkurs)

kalenderklokke 50Seriekurs pågår over flere uker, og starter så snart koronatiltakene tillater det.

Regelmessig yoga er den beste garantien for framgang. I Yogahuset undervises på tre nivåer, slik at du finner en klasse som passer.

Vårsemesteret starter i januar og høstsemesteret i august. Rekker du ikke oppstart, er det mulig å melde seg på senere der det er plass. Kursprisen reduseres i forhold til gjenstående varighet.

Det er mulig å bestille drop-in der det er plass. Det forutsetter selvsagt at din form og erfaring tilsvarer nivået på klassen du besøker.

justeringuniversal600Av og til kan det være nyttig med mer personlig veiledning enn det er anledning til i en gruppetime.

For å legge av seg uvaner og bli oppmerksom på bedre måter å være i stillinger på, kan du få en time hvor du får hjelp til akkurat det du ønsker og trenger.

750

gavekort trykkTrykt gavekortGi en gave som gir forandring! Et gavekort fra Yogahuset kan bli en gave for livet.

Din gave kan benyttes til alle våre tjenester, enten det er kortkurs, seriekurs, OnlinePass, eller personlig veiledning. Bruk det når du ønsker å invitere med andre på en aktivitet, eller til å gi en venn starten på noe positivt og oppbyggende.