fbpx

solsikkerSommerpasset gir deg adgang til alle aktiviteter fra 1. juli til 19. august, inklusive fullmåneyogaer og lørdagskurs. Dessuten tilgang til yogabiblioteket fram til 20. august.

Reservasjon av plass gjøres hver søndag for påfølgende uke.

Kortet er personlig og gyldig kun for deltakeren angitt i bestillingen.

2.000
* Velg deltaker:Klippekortet gir deg 8 frammøter på tirsdags- og onsdagsgruppene. Klippekortet er personlig, men deltaker kan dele klippene med husstandsmedlem.

1.500
* Velg deltaker:Klippekortet gir deg 5 frammøter på tirsdags- og onsdagsgruppene. Klippekortet er personlig, men deltaker kan dele klippene med husstandsmedlem.

1.000
* Velg deltaker:justeringuniversal600Av og til kan det være nyttig med mer personlig veiledning enn det det gis anledning til i en gruppetime.

For å legge av seg uvaner og bli oppmerksom på bedre måter å være i stillinger på, kan du få en time hvor du får hjelp til akkurat det du ønsker og trenger.

600

gavekort trykkTrykt gavekortGi en gave som gir forandring! Et gavekort fra Yogahuset kan bli en gave for livet.

Din gave kan benyttes til alle våre tjenester, enten det er temakurs, semesterkurs, eller personlig veiledning. Bruk det når du ønsker å invitere med andre på en aktivitet, eller til å gi en venn starten på noe positivt og oppbyggende.