fbpx

Det er ingen aktivitet i Yogahuset 14.-18. juni, grunnet ferieavvikling.

Hendelser for
Torsdag, 22. Oktober 2020
17:00
 • YinYoga med EnergiMedisin torsdager 17:30 med Ellen Midtsæter

  bananaYinYoga passer for alle, og inneholder øvelser som gjør deg mer åpen og bevegelig.

  En rolig time hvor vi etter myke oppvarmingsøvelser hviler 3-5 minutter i sittende eller liggende stillinger. God tid til fordypning og ro både kroppslig og mentalt. Vi påvirker den dype muskulaturen, bindevev og ledd. I bindevevet finner vi kroppens energibaner (meridianene som livskraften strømmer gjennom). Når disse stimuleres, vil energien i meridianene flyte bedre. Dette vil positivt påvirke vår helse, både fysisk, mentalt og emosjonelt. Som en del av oppvarmingen vil du også lære nyttige teknikker for å ytterligere stimulere kroppens energisystem Oppmerksomhet på pusten er en viktig del av praksisen. Dyptgående og rolig pust senker produksjonen av stresshormoner, som igjen bidrar til økt ro i både kropp og sinn.

  YinYoga kan lære oss å finne ro, ettergivenhet og tålmodighet. De dype strekkene kan også øke vår evne til å tåle ubehag og motgang. Gjennom timene holdes en meditativ tilstand ved å stadig vende oppmerksomheten til øyeblikket og det som skjer her og nå. På den måten oppnår vi avspenthet og sinnsro som på sikt vi føre til økt overskudd.

  Varighet 90 minutter.

  klokke 50Også tilgjengelig som drop-in

  Første gang: Torsdag, 27. August 2020 kl 17:30-19:00 Siste gang: Torsdag, 5. November 2020

19:00
 • Yoga 2 torsdager 19:30 med Ellen Midtsæter

  buenYoga 2 er for øvede. Det er større krav til styrke og koordinasjon. Nye serier og større utfordringer venter deg her. Innledende avspenning, pusteøvelser og meditative øvelser er alltid med. Du vil i løpet av et semester også bli kjent med noen YinYoga-stillinger. Vi bruker bolster og blokker og lar kroppen få hvile i dype strekk. På den måten kan vi løse opp både energimessig og i fysiske spenninger.
  Varighet 90 minutter.

  klokke 50Også tilgjengelig som drop-in.

  Første gang: Torsdag, 27. August 2020 kl 19:30-21:00 Siste gang: Torsdag, 5. November 2020