jubileumstopp 1

MediYoga

MediYoga

MediYoga er et rolig alternativ og passer for deg som er under rehabilitering etter skade eller utbrenthet, eller bare ønsker en mindre fysisk og mer meditativ time.

Lett Yoga 1

Lett Yoga 1

Onsdag formiddag har vi en yoga 1 time med innslag av øvelser fra MediYoga.

Yoga 1

Yoga 1

Yoga 1 er for nybegynnere og litt øvede. Vi går rolig frem og venner kroppen til alle de nye bevegelsene yoga innebærer.

Yoga 1 - 2

Yoga 1 - 2

Yoga 1-2: På dette nivået er det fortsatt enkelt å følge med. Det er beregnet for deg som har gått yoga 1 ett eller flere semestre og for nybegynnere i yoga.

Yoga 2

Yoga 2

Yoga 2 er for øvede. Det er større krav til styrke og koordinasjon. Nye serier og større utfordringer venter deg her. Innledende avspenning og meditative øvelser er alltid med.

Yoga 2 - 3

Yoga 2 - 3

Yoga 2 - 3 er en klasse som varer litt lenger og gir deg litt større utfordringer enn trinn 2.

Yoga 3

Yoga 3

Yoga 3 er for videregående med lang yogaerfaring og god fysisk form. Klassen varer i 2 timer og utfordringene er større på flere plan.

Yin Yoga

Yin Yoga

YinYoga passer for alle. En fin måte å bli mykere på. En rolig time hvor vi hviler i hver stilling. God tid til fordypning og ro både kroppslig og mentalt.

Yoga for gravide

Yoga for gravide

Yoga for gravide passer fra svangerskapets 14. uke og helt frem til fødselen.

Dette nettstedet vises nå i skjermtilpasset versjon. Hovedmenyen finner du sammentrukket under symbolet oppe til høyre.

treet250Yogavåren 2018 er i gang og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Det er kun små endringer fra i høst og timene er fortsatt delt opp i nivåer fra 1-3. Når du finner et nivå som passer for deg kan du fortsette der så lenge du ønsker. Det er ikke nødvendig å gå videre til høyere nivå for å få utbytte av sin yoga. Yogatimene skal være et pusterom fra det stresset mange opplever i hverdagen, ikke enda en arena hvor vi skal bli flinke og komme langt.

YinYoga og MediYoga er ikke delt opp i ulike nivåer og ivaretar både helt nybegynnere og deg som har lang yogaerfaring. Her går oppmerksomheten innover og stillhet, oppmerksomhet og ro kjennetegner timene. Mer om de ulike timene finner du ved å klikke kurstittelen på timeplanen.

timeplanen ser du om det er ledig plass på kurset du ønsker. Dersom det står "fullt" betyr det at kurset er midlertidig fullbooket. Det hender at det skjer forandringer og avbestillinger. Dersom du ønsker, kan du klikke på "fullt" og være blant de første som får beskjed hvis det blir ledig plass.

Vi fortsetter også med individuelle yogatimer. Dersom du er deltaker på et av kursene og ønsker tilbakemelding og personlig veiledning utover det du kan få på en gruppetime, kan du bestille en personlig veiledningstime. Vi anbefaler å ta en personlig time med jevne melleomrom. Her går vi gjennom dine spørsmål og eventuelle utfordringer i yoga og ser på hva som må til for å få enda mer ut av din yogapraksis. En personlig time varer 60 minutter og avholdes i Yogahuset på dagtid etter avtale. Personlige timer kan hjelpe deg til å luke bort uvaner og bli mer oppmerksom på hva som skal til for å få maksimalt ut av din yoga. Pris våren 2018 er 600 for 60 minutter. 350 for 30 minutter.

herbs250Hva du spiser og hvordan du føler deg henger nøye sammen, både fysisk og psykisk. Spiser du sunt og rent, sparer du kroppen for unødige belastninger og får mer energi og motstandskraft. Bare det å vite at maten har et renest mulig opphav - både etisk og fysisk - gir velvære.
Her finner du en rekke oppskrifter du kanskje har lyst til å prøve.
Lykke til fra Ellen.

Se alle oppskriftene her.