jubileumstopp 1

Dette nettstedet vises nå i skjermtilpasset versjon. Hovedmenyen finner du sammentrukket under symbolet oppe til høyre.

treet250Timeplanen for yogavåren 2019 er klar og det er åpent for påmelding.

Det er kun små endringer fra i høst og timene er fortsatt delt opp i nivåer fra 1-3. Når du finner et nivå som passer for deg kan du fortsette der så lenge du ønsker. Det er ikke nødvendig å gå videre til høyere nivå for å få utbytte av sin yoga. Yogatimene skal være et pusterom fra det stresset mange opplever i hverdagen, ikke enda en arena hvor vi skal bli flinke og komme langt.

YinYoga er ikke delt opp i ulike nivåer og ivaretar både helt nybegynnere og deg som har lang yogaerfaring. Her går oppmerksomheten innover og stillhet, oppmerksomhet, ro og dype strekk kjennetegner timene. Mer om Yinyoga finner du ved å klikke kurstittelen på timeplanen.

timeplanen ser du om det er ledig plass på kurset du ønsker. Dersom det står "fullt" betyr det at kurset er midlertidig fullbooket. Det hender at det skjer forandringer og avbestillinger. Dersom du ønsker, kan du klikke på "fullt" og være blant de første som får beskjed hvis det blir ledig plass.

Vi fortsetter også med individuelle yogatimer. Dersom du er deltaker på et av kursene og ønsker tilbakemelding og personlig veiledning utover det du kan få på en gruppetime, kan du bestille en personlig veiledningstime. Vi anbefaler å ta en personlig time med jevne melleomrom. Her går vi gjennom dine spørsmål og eventuelle utfordringer i yoga og ser på hva som må til for å få enda mer ut av din yogapraksis. En personlig time varer 60 minutter og avholdes i Yogahuset på dagtid etter avtale. Personlige timer kan hjelpe deg til å luke bort uvaner og bli mer oppmerksom på hva som skal til for å få maksimalt ut av din yoga. Pris våren 2019 er 600 for 60 minutter. 350 for 30 minutter.