jubileumstopp 1

MediYoga

MediYoga

MediYoga er et rolig alternativ og passer for deg som er under rehabilitering etter skade eller utbrenthet, eller bare ønsker en mindre fysisk og mer meditativ time.

Lett Yoga 1

Lett Yoga 1

Onsdag formiddag har vi en yoga 1 time med innslag av øvelser fra MediYoga.

Yoga 1

Yoga 1

Yoga 1 er for nybegynnere og litt øvede. Vi går rolig frem og venner kroppen til alle de nye bevegelsene yoga innebærer.

Yoga 1 - 2

Yoga 1 - 2

Yoga 1-2: På dette nivået er det fortsatt enkelt å følge med. Det er beregnet for deg som har gått yoga 1 ett eller flere semestre og for nybegynnere i yoga.

Yoga 2

Yoga 2

Yoga 2 er for øvede. Det er større krav til styrke og koordinasjon. Nye serier og større utfordringer venter deg her. Innledende avspenning og meditative øvelser er alltid med.

Yoga 2 - 3

Yoga 2 - 3

Yoga 2 - 3 er en klasse som varer litt lenger og gir deg litt større utfordringer enn trinn 2.

Yoga 3

Yoga 3

Yoga 3 er for videregående med lang yogaerfaring og god fysisk form. Klassen varer i 2 timer og utfordringene er større på flere plan.

Yin Yoga

Yin Yoga

YinYoga passer for alle. En fin måte å bli mykere på. En rolig time hvor vi hviler i hver stilling. God tid til fordypning og ro både kroppslig og mentalt.

Yoga for gravide

Yoga for gravide

Yoga for gravide passer fra svangerskapets 14. uke og helt frem til fødselen.

Dette nettstedet vises nå i skjermtilpasset versjon. Hovedmenyen finner du sammentrukket under symbolet oppe til høyre.

lotusdame150MediYoga er et rolig alternativ og passer for deg som er under rehabilitering etter skade eller utbrenthet. Du vil også ha glede av Mediyoga om du ønsker en mindre fysisk og mer meditativ time. Timen inneholder gode øvelser for å myke opp i rygg og nakke. Mye av programmet utføres med lukkede øyne og oppmerksomheten vendt innover.

En grunnleggende tanke i medisinsk yoga er; ”Sykdom er symptom på en underliggende ubalanse. For at en genuin helbredelse skal kunne skje, må alle deler; kropp, sinn og sjel, inkluderes.” Medisinsk yoga handler om, på ulike måter, å gjenskape balanse i disse delene.

Siden Danderyds sjukhus i Stockholm tok i bruk MediYoga til sine hjertepasienter i begynnelsen av 2010 som første sykehus i Skandinavia, har et voksende antall sykehus, legesentre og andre helseenheter med offentlig avtale lært opp sitt personale og tilbyr MediYoga til forskjellige pasientgrupper.

Medisinsk yoga er:

  • Et kraftfullt redskap mot stress, utbrenthet og andre ubalanser.
  • Enkelt å anvende hjemme, i hverdagen, underveis og på jobb.
  • Bruker ulike konsentrasjonsteknikker for å skape avspenning i kropp og sinn.
  • Meditasjon er en viktig del av medisinsk yoga

herbs250Hva du spiser og hvordan du føler deg henger nøye sammen, både fysisk og psykisk. Spiser du sunt og rent, sparer du kroppen for unødige belastninger og får mer energi og motstandskraft. Bare det å vite at maten har et renest mulig opphav - både etisk og fysisk - gir velvære.
Her finner du en rekke oppskrifter du kanskje har lyst til å prøve.
Lykke til fra Ellen.

Se alle oppskriftene her.